Narconon me vrátil zpět do života

Narconon me vrátil zpět do života - Chere D
Narconon me vrátil zpět do života – Chere D

Určitým způsobem jsem se dostala do problematické situace a zapletla jsem se do drog a se špatnými lidmi.

A cokoli kdokoli z nich dělal, hrozně jsem to chtěla taky vyzkoušet a zažít.

Cítila jsem, že musím krást peníze, abych měla na drogy. Na nikom mi nezáleželo, jenom na sobě.

A abych každé ráno vůbec vstala, potřebovala jsem drogy. Abych mohla jít do práce, musela jsem si vzít drogy.

Došlo to tak daleko, že jsem nemohla žít, když jsem nebyla sjetá.

Naštěstí můžu říct, že Narconon byl můj první a jediný rehabilitační program.

Jak postupně procházíte každým krokem programu Narconon, učíte se více nástrojů, jak se zlepšit, jak být čestný a mít osobní integritu a mít kolem sociální lidi, přemýšlet o všech cílech v životě.

Čím déle jsem byla na programu, tím víc jsem si věřila. Postupně jsem se měnila.

Dneska jsem schopná se vzbudit čistá a fungovat celý den, být plná energie, být celý den produktivní, jít do práce a pořád úplně čistá.

Cítím, že kdybych mohla překonat závislost a nikdy se na tu cestu znovu neobrátit a použít všechny nástroje, které jsem díky programu získala, udělám cokoli.

NARCONON SUNCOAST

Narconon Suncoast je součástí rostoucí rodiny rehabilitačních center, která využívají průkopnickou technologii odvykání z drogové závislosti, kterou propaguje L. Ron Hubbard.

Toto centrum Narconon je uspořádáno tak, aby bez rozptylování prostředím pro ty, kteří se snaží překonat ničivou závislost na drogách a alkoholu a vést život bez drog. Komplex se skládá ze čtyř budov o celkové rozloze více než 35 000 čtverečních stop na 7,5 akrech klidného lesnatého pozemku.

Narconon Suncoast
Narconon Suncoast

Centrum se otevřelo v době celosvětového obrovského růstu sítě Narconon odvykacích zařízení z drogové závislosti.

V důsledku zneužívání drog na Floridě loni zemřelo více než 8 500 lidí. Jen v okrese Pinellas někdo podlehne problému souvisejícím s narkotiky každých 32 hodin. Stát si získal pověst amerického hlavního města „Pill Mill“ a navzdory tvrdému postupu proti těmto praktikám v posledních letech stále stoupá úmrtí způsobená zneužíváním léků na předpis. Mezitím heroin zaplnil mezeru a úmrtí související s heroinem vzrostla o 124 procent. Počet dětí narozených závislým na drogách na Floridě se za posledních 20 let desetkrát zvýšil a v jednom jihozápadním okrese Florida se počet novorozenců závislých na lécích proti bolesti v roce 2014 oproti předchozímu roku zvýšil o 24 procent.

Absolvent Narcononu Derek H.
Absolvent Narcononu
Derek H.

 

„Život mám znovu pod kontrolou“
Absolvent Narcononu
Derek H.
Ve 12 jsem kouřil marihuanu. Ve 13 jsem bral léky proti bolesti a ve 14 jsem byl závislý na heroinu.

Žil jsem dvojí život. Na jedné straně to byla pěkná show, ale na druhé straně to byl vnitřní velký chaos.

Pokusil jsem se zabít. Bylo to dost vážné, byl jsem dost blízko smrti a tehdy mě moje máma prostě přiměla jít do Narcononu.

Když jsem dokončil program, věděl jsem, že jsem zvládl nejdůležitější věc v životě.

Život jsem měl zase pod kontrolou, má rodina mi zase začala věřit. Opět mi záleželo na sobě a záleželo mi na rodině a chtěl jsem žít.

To se nedá vyměnit za nic na světě.

Kirstie Alleyová – komediální Hollywoodská hvězda

Kirstie Alley se narodila 12. ledna 1955. Studovala drama v rodném Kansasu, poté krátce pracovala jako interiérová dekorátorka.

Kirstie Alleyová - komediální Hollywoodská hvězda
Kirstie Alleyová – komediální Hollywoodská hvězda

Pak se zamilovala do cyklistiky a bohužel také do kokainu. Po nějakém čase se přestěhovala do Kalifornie, zbavila se drogové závislosti a do jejího života přišla scientologie.

Kirsty debutoval ve filmu „Star Trek II: hněv Khan“, kde žák hral Spock, pak hrála v hlavní roli v televizní seriálu „Sever a jih“, ale mluvil o tom, když byl v pozdní 80. letech v seriálu „Cheers ‚Shelley Long.

Kirstie Alley
Kirstie Alley

Kirstie Alley můžete znát ze série filmů „Kdopak to mluví“ (v originále – Look Who’s Talking Now), kde hrála s Johnem Travoltou.

 

Kirstie Alley se zařadila mezi řady nejoblíbenějších hereček v Hollywoodu a obdržela několik prestižních ocenění. Po skončení se své televizní kariéry účinkovala nepravidelně, což je škoda, protože herečka má bezpochyby komediální a dramatický talent.

. Filmografie:
.
Poslední dona II (1998) / LAST DON II, THE /
.
A v chudobě a bohatství (1997) / PRO RICHER NEBO POORER /
.
Analýza HARRY (1997) / DECONSTRUCTING HARRY /
.
Zářící město (1996) / RADIANT CITY /
.
Mean Machine (1996) / STICKY & STONES /
.
LAST DON (1996) / LAST DON, THE /
.
Proti osudu (1996) / SUDDENLY /
.
Vesnice zatracených (1995) / CHRÁNĚNÝ /
.
TWO: Já a můj stín (1995) / TAKE TWO /
.
Podívejte se, kdo mluví 3 (1993) / LOOK WHO’S TALKING NOW /
.
Sestry, bratři – soupeři, RIVALS (1990) / SIBLING RIVALRY /
.
Podívejte se, kdo mluví 2 (1990) / LOOK WHO’S TALKING TOO /
.
Madhouse (1990) / MADHOUSE /
.
Milovníci chlapců (1989) / LOVERBOY /
.
Podívejte se, kdo mluví (1989) / LOOK WHO’S TALKING /
.
Shoot to Kill (Internet PERSECUTION) (1988) / SHOOT TO KILL (SMALL PURSUIT) /
.
SEVERNÍ A JIHÝ (1985) / SEVERNÍ A JIŽNÍ /
.
HUNT FOR ROBOTS (BEGLETSOV) (1984) / RUNAWAY /
.
ŠAMPIONY (1983) / ŠAMPIONY /
.
Star Trek II: Hněv Khan (1982) / STAR TREK II: HNĚZDA KHAN /